Волеј!

by fokus 00:36
00:36

Изборите се тука и тоа е неминовен факт, сакал тоа „Таче“ да го признае или не.

А изборите носат и одговорност, и за минатото, и за иднината!

Народот го чека својот момент за „волеј“ за сите катастрофи

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК