Бугарско прекројување и ревизија на историјата

by fokus 00:32
00:32

Сега, денес и овде е важно само едно. Македонија економски, политички и безбедносно да преживее и опстане и да се запре разградувањето на Македонците и на македонската држава.

Без тоа и ДПМНЕ и СДСМ можат само да постанат гробари на сопствениот народ и на сопствената држава, на кои секојдневно така безобразно се повикуваат

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК