Водно мора да падне!

by Фокус 18:50
18:50

Груевски најде поддршка кај мнозинството од луѓето во земјава токму поради нивното поистоветување со него како „обичен“, непривилегиран човек.

Но, како тоа човекот кој на почетокот одби да живее во резиденцијата на Водно затоа што тоа ќе го оддалечело од народот, сега би посакал да „се огради“ со потпорен ѕид од истиот народ, и тоа токму на Водно?

- Advertisements -

Пишува
Ида ПРОТУГЕР ВЕЉКОВИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”