Плац за Н.Г., наводно, на Водно!?

by Фокус 17:00
17:00

Mисијата на „верниците“ на Пастирот е и да ги масакрираат критичарите на режимот. Колку сочно го бранат него, толку крвнички ги растргнуваат инакумислечките.

Замислете, рафално стрелаа кон „Фокус“ и кон анкетираните новинари затоа што предложиле Албанец за премиер!

- Advertisements -

Аууу! Како што се дразнеа следбениците на Хитлер што Евреи биле на едикоја си функција.

Да, така се палеа Германците, за потоа конц-логорите да ги проголтаат како нормални.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”