Во царството на лудаците

by fokus 14:48
14:48

При наредната обиколка низ државата, НГ нека понуди по 10.000 евра субвенција за секоја баба што ќе роди дете?!

Море какви 10.000 евра, нека бидат 100.000 евра! И така нема да биде ништо ниту од парите, а уште помалку од децата.

- Advertisements -

Но, нели, важно е да се има мегапроект, а уште поважно е да се има новинарски дебили кои ќе го разнесуваат гласот за него.

Па, кој ќе се фати за јадицата? Дали е тоа некој забеган или допрва ќе забегува, воопшто не е важно.

Важно е да е доволно луд за на изборите во декември да гласа за НГ и неговата партија.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”