Императивот е – да се о(п)стане!

by fokus 14:50
14:50

Да не беа „бомбите“ и СЈО, никогаш немаше да дознаеме до кои размери е искривено македонското правосудство.

Да не беше Шарената револуција, никогаш немаше да откриеме до кои граници се забегани македонските провладини медиуми.

- Advertisements -

Да не беа „спонтаните“ контрасобири на ГДОМ, никогаш немаше да ја видиме масовноста на административната корупција и клиентелизам.

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”