Во селото на неписмените, полуписмениот е селски кмет

by Фокус 13:05
13:05

Слично, ако сакаш да придобиеш гласач, треба и да размислуваш како гласач, а не како политичар.

Поточно, успешниот полицаец размислува како криминалец, а успешниот политичар размислува како гласач.

- Advertisements -

Па, има ли во опозицијата политичари што сакаат да бидат успешни?

Пишува
Нено БОГДАН

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”