Во процес сме на дефакторизација на Груевски

by fokus 14:20
14:20

Oној што „му тече низ ногавици“, ако (о)стане лидер на опозиција, ФАКТОРОТ што ја зароби државата, плаче за „дефакторизација на македонскиот народ и редефинирање на државата“!

Оној што му го редефинираше идентитетот од словенски во антички, што ги факторизира како народ само неговите верници, се прогласи за браник на националните интереси!

- Advertisements -

Неговите лични интереси – спас од затвор, сега се национален интерес!?

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”