Нова влада: просто како грав или пекол прав?!

by fokus 14:52
14:52

Мислам дека постојат неколку заеднички реченици, па макар и на неколку јазици, кои би можеле да се состават како одговор кој ќе ги израдуваше сите добронамерни луѓе и во светот и во САД дека Македонија, освен што ја има, таа е и возможна.

Вака, без таков покажан капацитет и одговор, останува да лебди во воздухот во земјата и надвор од неа, основното кое конгресменот го посочи како одлучувачки за неговата дилема за државност на нашата земја: разделеноста.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”