Вмровциве навистина излегоа лапнати во умот

by fokus 14:42
14:42

Еј, сиромав Крсте! Сигурно в гроб се превртува сега кога гледа дека неговата внука Елена не прочитала ниту еден единствен ред од епохалното дело на нејзиниот дедо, „За македонцките работи“!

Да имаше прочитано само една страница, наслепо отворена, не ќе се најдеше во тоа друштво и ќе ѝ беше јасно со кого си има работа.

- Advertisements -

Вака, дозволи сегашниов „комитет“ на ДПМНЕ да ја искористи баш како „слепо орадие за исполнуање“ на интересот на „горните“. Во случајов, на Груевски и тајфата.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”