ВМРО ДУИ(нг) бизнис!

by Фокус 18:00
18:00

Според „Дуинг бизнис“, Македонија е подобра и од Франција. Земјава е на 30- то место, а Франција е на 31. место. А има ли некој што ќе поверува во едно вакво, перфектно тврдење за уши?

Или ова тешко би го проголтале и најпреродените?! Ама така е, Македонија не само што е лидер во регионот, туку е и пред еден економски џин како Франција!

- Advertisements -

И бидејќи е тоа е тешко сварливо, насловот на веста е таа, веќе митска реченица „лидери во регионот“!

Пишува
Младен ЧАДИКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”