Власт со синдром на „Мица курвата“

by Фокус 11:45
11:45

Сѐ повеќе верувам дека груевци страдаат од синдромот на „Мица курвата“.

Онаа, де, што шетајќи низ сокаци, како за превенција, секому му скресува у сурат „што ме гледаш, мори, курво“! Само со ваква дијагноза – синдром „Мица курвата“ можам да го разберам и фејсбук-коментарот на ексминистерката на МВРО-ВМРО Г.Ј. – „Фокус, покус, преварантус“!

- Advertisements -

Таа некому за превари му префрла!?

Море ќе да е некоја посериозна дијагноза во прашање!

Дури ни она „ние сме лудаци“ веќе не ги покрива.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”