Влада на крајот на тунелот

by fokus 14:28
14:28

Не можам да знам каква стратегија ќе употреби СДСМ како предводник на новото мнозинство или кој механизам на ЕУ ќе се употреби како директен притисок по кој ќе се доведеме до проста ситуација: нема влада, нема плата.

Но, можам отсега да знам дека трансферот на власта ќе биде без насилство

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”