Кибритчии

by fokus 14:24
14:24

Суштината на содржината на животот во Мафијадонија е во директна зависност од политичкиот примитивизам на идиократската власт, која манипулативно и популистички се обраќа на оној дел од народот за кој знае дека е наивен и површен или, пак, ја продал душата на ѓаволот, па лесно може да им подметне топче за измама

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”