Викендашите во Маврово затрупани во ѓубре и без вода во време на пандемија

by fokus 20:43
20:43

Ќе се оствари ли заканата на мавровци за бојкот на локалните избори поради незадоволство од натрупаните проблеми во општината, а, пред сѐ, урбаниот хаос, недостигот од вода и еколошката катастрофа што му се заканува на овој крај?

Градоначалникот на Општината негира дека постои беззаконие, додека неговата матична СДСМ се надева на уште еден мандат во оваа општина

- Advertisements -

Пишува
Гордана ДУВЊАК

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК