Вести според земјата

by fokus 14:11
14:11

Пред неколку недели читавме за студентка која починала три месеца чекајќи ги медицинските анализи за нејзината болест.

Сега да замислиме девојката да се викаше Македонија и да чекаше влада, споредбата во тој случај ќе беше и повеќе од морбидна: точна.

- Advertisements -
Banner Renault 300x250

Исто и за веста дека е фатен крадецот на два и кусур милиона од една банка, а тие што украле милиони и повеќе од два и кусур милиона граѓани сѐ уште не се фатени.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”