Ве молам!

by fokus 18:06
18:06

Немало корупција во судовите, граѓаните биле корумпирани, вели Иван Џолев. Тие давале пари, корумпирани биле.

И медиумите биле виновни, ги убедувале луѓето дека судството е корумпирано! Луѓе и нему му давале, да речеме, бакшиш, а тој им викал „Ве молам“!

Ете, така, и не ги пријавил

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК