Темни облаци над светот

by fokus 18:12
18:12

Во 2020 година, во Германија се отвори првиот концентрационен логор за ковид непослушни.

Во истата земја, во која во 1933 година се отвори првиот конц-логор за политички противници, подоцна Евреи и други.

Каков парадокс?! Време е да најдеме нови теории на заговор. Речиси сите стари се остварија

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК