Тутори

by fokus 19:44
19:44

Веќе три децении, македонските тутори играат според онаа позната фраза „да се управува со кротко, со благо и со малку ќотек“.

Во таков стил издејствуваа „доброволно“ менување на името со скечот „Промена за преговори“

- Advertisements -

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК