Луд, збунет и (не)нормален…

by fokus 15:16
15:16

Цели 44 часа државата ни изгледаше како епизода од „Скриена камера“ додека го бараше постариот братучед, кој здувна пет дена пред изрекувањето на првостепената пресуда за масовното прислушување.

Ама, нацијата може да здивне, а властите се спасија од нов резил, началникот само дремка го фатила и температура

- Advertisements -

Пишува
Гордана ДУВЊАК

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК