„Црн бумбар“ за грујчињата и за нивните родители

by fokus 09:00
09:00

Во шок сум! Се онесвестува дете додека пастирот држи говор за стоте дена нова влада, а грујчињата повеќе фокусирани да не го пореметат настапот на лидерот. Фаците нивни додека гледаат дека нивен сопартиец се онесвестува, ама тие војнички се свртуваат кон говорникот, ме порази до даска. Како ги воспитувале нивните родители?

Емпатија сал за Лидерот, ама заради крими-портфолиото, не за останатите смртници? Срам да ви е на вас како родители. На Груевски, алал да му што ви ја прикажа бедата.

- Advertisements -

Ма, згрозена сум до очај! Па, јас се потресувам, бре, маче или куче да видам повредени, не, пак, човек. Што сорта сте!? Патриотска не сте, а ниту имате човечки доблести.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”