Младо началство и мало прасе

by fokus 14:50
14:50

Премиерот сигурно го има предвид фактот дека погубна би била праксата на неговите претходници на вулгарна партизација според принципот „младо началство и мало прасе“.

Во таков случај, неминовно повторно ќе се генерира нова мафијашка структура облечена во власт која ќе репродуцира нови хохштаплери од 24 карати

- Advertisements -

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”