Цената на патриотизмот

by fokus 14:12
14:12

Никола Груевски, на меѓународната политичка сцена се сведе на ниво на најдолна улична проститутка, која чека на раскрсница, на која се надева дека ќе помине кој било на кого може да му ги понуди своите валкани политички услуги ако за тоа добие гаранции за давање на очекуваната награда.

А цената на таа награда е многу ниска и се сведува на карта во еден правец со гаранција да биде оставен на слобода и никогаш да не се соочи со лицето на правдата?!

- Advertisements -

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”