Со овие вмровци ни краставици не може заедно да се садат

by fokus 14:16
14:16

Груевски превидува дека во игра не се само неговите набилдани „тврдокорни“, кои само со еден негов повик ќе се повлечат од улиците, ќе престанат да ја „бранат“ Македонија…

Груевски прави фатална грешка што не ги есапи „нетврдокорните“ македонски гласачи, а уште помалку албанските гласачи, кои сите отровни стрели кон СДСМ си ги разбраа како што треба, така што кај нив нема враќање назад во прегратките на ВМРО-ДПМНЕ, ни сега, ниту, пак, некогаш друг пат во блиска иднина

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”