Тој… ќе правел проблеми!?

by fokus 14:26
14:26

Така се дозасили клиентот на бајачката Кети, што почна да ги охрабрува и да ги манипулира своите, а останатите да ги заплашува. Па, дури им се нафрли и на амбасадорите во кои до вчера се колнеше.

Ама пустото… денес се заканува, а веќе утре се повлекува. Сѐ што кажува и соопштува, служи за еднодневна употреба.

- Advertisements -

Затоа, нека не нѐ чуди кога во последно време неговите најблиски соработници и пријатели сѐ погласно зборуваат дека човекот бајаги се „изместил“ и почнал чудно да се однесува

Пишува
Д-р Јове КЕКЕНОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”