Тие што гледаат сѐ во политиката, тие гледаат политика во сѐ!

by fokus 17:17
17:17

Нема фајде од кавги со кавгаџии на кои кавгата им е терапија, професија или нешто што им доаѓа толку лесно што можат да го прават и со половина вклучен мозок.

За да се караш бесцелно можеш и со половина мозок, а можеш и без мозок. Ама за да не подлегнеш на искушението, цел мозок треба да ти остане вклучен

- Advertisements -

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК