Македонија тоне во режим

by fokus 17:20
17:20

Вистината е дека Македонија е сѐ поблиску до недемократските уредувања, отколку до европските вредности, а тоа не е поврзано само со блокадата од Бугарија, туку со начинот на кој Заев се справува со вистината.

И тоа сѐ повеќе ќе се засилува. Тој што тоа не сака да го види сега, што го премолчува во име на недоверба кон опозицијата, учествува во градењето вистински режим

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК