Тешка малограѓанштина

by fokus

Смешно е што партијата што ја поддржува професорката, го повикува Пендаровски да ѝ се извини на професорката, професорката, професорката…

За што?

За нешто што извикал некој човек на митинг? Да не носеше тој, кумановецот, погребни крстови на митингот со имињата на личности од другата партија.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК