Крива макарона

by fokus

Се шпекулира дека зад сцената се кроело хорор-сценарио за опстанок на оксиморонската Социјалдуистичка коалиција и по поразот на 8 мај, преку формирање хибридна „влада за национална пропаст“.

Разбира се, како пред седум години – со хокус-покус далавера и поддршка од меѓународните камшикари.

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК