Избори или политичка филозофија на лагата

by fokus

Чиниш партиите ги впрегнале сите свои коњски сили за да им го измијат умот и гласот на граѓаните и за да ги убедат дека политичко-партискиот, правниот и финансискиот бандитизам се само резултат на „оние другите“, а не и на самите нив.

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК