Бандити во судски тоги

by fokus 18:14
18:14

Ако малку се разбуричка во матната вода на оваа криминално-коруптивна афера, ќе се види дека нема позначајна фирма или поединец од територијата на подрачјето на Апелациониот суд во Штип што не бил вовлечен и предмет на рекет во пајаковата мрежа на судијата Стојанче Рибарев

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК