Татнежи од Брисел

by fokus 12:38
12:38

Додека премиерот и министрите им ја крадеа иднината на новите македонски поколенија, мислеа ли дека доживотно и немо странците ќе ја гледаат таа брутална разузданост.

Дека политичката милост на „големите“ е нееднакво пропорционална на нивната безмилосност во управувањето со парите и во сакатењето на сѐ што не сака и не може да биде како нив?

- Advertisements -

Мислеа ли дека можат безмилосно да ги трошат нивните, странски, како што ги трошеа нашите, македонски пари?! Таа приказна заврши.

Пишува
Младен ЧАДИКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”