Тахир и Владо

by fokus 15:09
15:09

Можете ли да ги замислите, не знам, Кочо Анѓушев или Артан Груби како се возат во своите потпросечни коли до работа, плаќаат сами бензин, оти со државните пари се внимателни како со лични пари, а кога стигнуваат во офис ја вадат кожената торба полна материјали и прибелешки и се задлабочуваат во работата за Општо Добро…

Пишува
Линдита КАДРИУ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК