Би издржала ли Македонија уште едно предавство?

by fokus 15:04
15:04

Најзастрашувачки се дипломатските пораки и канали, кои јасно даваат до знаење дека Заев преку Бучковски на маса прифатил сѐ, со тоа што има две сценарија, од кое со второто на Заев му се отвора можност „за пеглање“ на јавноста за ова, еве брутално, најдалекусежно предавство

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК