Судии и обвинители или професионални криминалци!?

by fokus

Дали на главните играчи во политиката, а тоа се „лидерите“ на политичките партии, навистина им одговара стамен државен јавен обвинител или, пак, им треба само статист, кој ќе биде инструмент на нивните политички и секакви други интереси и цели

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК