Нека распишат избори и нека го пуштат ВМРО сосе Левица да ја преземат целата власт!

by fokus

Нели сакаат предвремени избори – дајте брзо до Нова година да се заврши таа работа. Доста е стрижено-косено. Договор со Бугарија има, започнати преговори со ЕУ има, па нека му мисли ВМРО-ДПМНЕ дали ќе го голтне изџваканото од СДСМ или ќе го поврати

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК