Субрата Рој од затвор им порачува: Не бидете алчни!

by Фокус 11:43
11:43

Големиот личен пријател на заминатиот премиер и неговите министри и несудениот спасител на Македонија, Субрата Рој, во затвор напишал книга.

Човекот конечно се скрасил на местото каде што припаѓа и спокојно подразмислил за тоа што е важно во животот. Основниот заклучок во неговата книга и совет до неговите пријатели е: Не бидете алчни. Имајте чувство за моментот и повлечете се на време зошто во спротивно цената што подоцна ќе ја платите ќе биде многу висока.

- Advertisements -

А бе, си велам, овој од затвор да не му праќа порака некому преку книгава?

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”