Стразбур

by fokus 13:39
13:39

Судот ќе го интересира дали Иванов ја донел аболицијата, којa има уставно право да ја донесе.

Ако сторил кривично дело, требало да биде гонет, а ако ја донел врз основа на непостоечки и избришан член, филтерот што треба да реагира е Уставниот суд, а не реагирал.

Енде

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК