Немаме што да преговараме со Бугарија – имаме  договор со решени спорни прашања   

by fokus 13:41
13:41

Пендаровски и Заев, или кој било од двајцата треба да оди во Софија и со тоа да укаже дека минатото е многу далеку, а иднината е пред нас и треба да ѝ се посветиме.

Тоа го очекуваат и тоа го заслужуваат граѓаните на двете земји

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК