Страв од вистината

by fokus 14:22
14:22

Сè дотогаш додека не се обзнани содржината на „прислушуваните“ разговори за кои се утврди дека се дело на УБК, односно на државен орган, сѐ дотогаш Република Македонија ќе биде заробена држава.

А во заробена држава реално ќе имате и заробен ум или поточно отсуство на ум, безумие како основна одлика на политичките процеси и практикувањето на власта

- Advertisements -

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”