Срамота е кога се лаже

by fokus 23:53
23:53

Проблемите во бугарско-македонските односи не се ниту од далеку решени, ниту, пак, има реални изгледи дека со ваква политичка конотација набргу ќе се решат.

Напротив, повеќе е сигурно дека и понатаму ќе се усложнуваат и ќе ги оддалечуваат двете држави и двата народа

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ 

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК