Што до ЕУ?

by fokus 23:55
23:55

Неопходна ни е конзистентност и структура на развојот.

Токму затоа, имам лична 100 отсто посветеност и пасија за креирање на Националната развојна стратегија 2022-2042.

За развој на оваа стратегија се зборува во последните 25 години, и ние ја почнавме минатата година

Пишува
Фатмир БИТИЌИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК