Соседните држави не нѐ сметаат за сериозна држава

by fokus 15:11
15:11

Јавните настапи на државници во соседните земји, веќе не наидуваат на реакции во македонската јавност, вклучувајќи го во тој молк и државното раководство на Македонија.

Ние како граѓани на Македонија како да се навикнуваме на ситуација, во која сѐ повеќе важни инстанци од соседните држави не нѐ сметаат за сериозна држава што заслужува и малку почит

- Advertisements -
Banner Renault 300x250

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”