Политичка партија или пералница на пари

by fokus 15:16
15:16

Во државата постои политичка криза, но таа е само врв на пирамидата на подземниот криминал, извртениот систем на општествените вредности, негативната селекција на кадрите и напредувањето во хиерархијата на власта.

А, за жал, столбот, срцевината на тој октопод се токму ДПМНЕ и ДУИ, односно нивните „лидери“ или осведочени политички обични криминалци за пари, пари и само пари, зависно од тоа кој како ги сознава и доживува

- Advertisements -

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”