Со Груевски и со Ахмети – нема ЕУ!

by fokus 14:24
14:24

Нема што, и оваа година власта потврди дека Македонија е „лидер“. По 8-ми пат Брисел ја одложи препораката за почеток на преговори за членство во ЕУ. Е, тоа е црното дереџе на кое власта ја доведе земјата.

Туку, во секое зло сепак има нешто добро за Груевски и за Ахмети. Изборите се за 23 дена, а кампањата почнува по 3 дена. И, како што е редот, и двајцата треба да подготват отчет за сработеното.

- Advertisements -

ЕК со извештајот многу им ја олесни работата. Едноставно, нека им биде отчет пред нивните идни гласачи

Пишува
Александар ДИМИТРОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”