Сматок

by fokus 14:29
14:29

Груевски не само што ја уништи и „изеде“ партијата, туку тој во целост ја компромитира и унакажа и идејата за македонскиот национализам, патриотизам и родољубие.Тоа се трајните последици од неговото владеење со партијата.

Оној дел од членството, кои денес се структурираат како „реформатори“, треба да го знае тоа за да не губи драгоцено време за погребување на нешто што Груевски одамна го има погребано и длабоко закопано во негативните депоа на историјата

- Advertisements -

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”