Какво е ова затишје!?

by fokus 14:32
14:32

Работите, сепак, малку се завлечкаа и дефинитивно изгледаат како да е во прашање, најмалку, замор на материјалот кај новата власт, ако не и некакво тактизирање по сугестија на меѓународната.

По долгогодишната борба со еден разорен насилнички модел на владеење од јаничарско-аскерски тип, новата власт кај добар дел од граѓаните остава впечаток како млака гарнитура, која сега, откако ја доби власта, не знае што да прави со моќта што веќе ја има в раце

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”