Скопје мора да дише!

by fokus

За проблемот со загадениот воздух да се реши треба долгорочен и системски пристап поддржан од сите политички партии, и без разлика кој е на власт, а кој во опозиција, планот мора да се спроведува бидејќи на крајот сите ние живееме заедно во оваа држава

Пишува
Васко КИЧЕВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК