Имајте усул, избегаа луѓето!

by fokus

Лагите од пакетот „реализиравме над 90 отсто, оваа 2023 уште повеќе „ЌЕ“ водат само на мисла дека ќе има уште повеќе скандали, корупција, криминал, злоупотреби.

Не ни прашувајте зошто е тоа така, одговорот е едноставен, „како до сега“!

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК