Скафандерски кворум

by fokus 19:16
19:16

Видно поразени, сега се закануваат со затвори… се собираат во глутница и си се бодрат подзинато чекајќи го оној месијата, кооптираниот професор, да им смисли некои нови „кардељевски“ потези, кои ВМРО-ДПМНЕ потоа ќе ги прикажува како свои.

Толку беше од големата ум(е)рена десница, се стопи во прегратките на Апасиев

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК